Romexpo impreuna cu specialistii din domeniu precum medici, nutritionisti, companii din domeniu, clinici, dar si cu producatorii de mobila, articole textile, de iluminat organizeaza cea mai relaxanta expozitie din Romania.

SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit va avea loc in perioada 14 – 16 mai 2020, in cadrul pavilionul B1, concomitent cu ROMMEDICA si DENTA.

SOMN EXPO este singura expozitie din Romania de produse si servicii care asigura un somn linistit.  Aceasta ofera, in special publicului larg, dar si publicului specializat oportunitatea de a afla, respectiv furniza informatii despre un somn sanatos.

SOMN EXPO 2020 se va desfasura concomitent cu ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie si DENTA I – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.

PROGRAM DE VIZITARE

14 – 16 mai 2020, intre orele 10.00 si 18.00

ACCES

Bilet acces adulți și studenți: 20 RON