Incepand cu 2019, SOMN EXPO isi deschide portile pentru prima data in Romania. Principalul obiectiv al acestei expozitii este sa aduca in atentia publicului larg importanta unui somn odihnitor, sustinand, astfel, sanatatea fizica si psihica. Asadar, Romexpo impreuna cu specialistii din domeniu precum medici, nutritionisti, companii din domeniu, clinici, dar si cu producatorii de mobila, articole textile, de iluminat organizeaza cea mai relaxanta expozitie din Romania.

SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit va avea loc in perioada 11.04 – 13.04.2019, in cadrul pavilionul B1.

Inaugurarea noilor Pavilioane B1 si B2 creeaza conditii optime pentru desfasurarea unor expozitii B2B, in cadrul carora se stabilesc contacte de afaceri intre expozanti si publicul specialist, oferind in acelasi timp posibilitatea extinderii suprafetelor solicitate de firmele expozante.

Asadar, continuam si in 2019 cu noutatile: Romexpo aduce in atentia atat specialistilor, cat si a publicului larg prima editie a expozitiei SOMN EXPO – expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit.

SOMN EXPO este singura expozitie din Romania de produse si servicii care asigura un somn linistit.  Aceasta ofera, in special publicului larg, dar si publicului specializat oportunitatea de a afla, respectiv furniza informatii despre un somn sanatos.

SOMN EXPO 2019 se va desfasura concomitent cu ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie si DENTA I – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.

Accesul este gratuit