Program de vizitare:

14 – 16 mai 2020, intre orele 10.00 si 18.00

Servicii vizitatori

Pentru ca sanatatea dumneavoastra este importanta pentru noi, pe intreg parcursul evenimentelor organizate, ROMEXPO va pune la dispozitie servicii de asistenta medicala. Puteti conta oricand pe noi, in orice situatie! Ambulanta este prezenta pe toata perioada de desfasurare a expozitiei.

Punctele Info sunt amplasate in interiorul pavilioanelor. Persoanele prezente in Punctele Info va vor oferi informatii utile despre amplasamentul firmelor expozante, planul pavilioanelor, agenda manifestarilor conexe, dar si informatii despre evenimentele desfasurate in aceeasi perioada in Complexul Expozitional Romexpo, contacte utile – sefi de pavilioane, manager de proiect.

Lost & found – In cazul in care ati fost victima unui furt, va rugam sa va adresati echipei organizatorice care se afla pe toata perioada de desfasurare a targului la Dispecerat. Ei va vor ajuta sa anuntati cea mai apropiata sectie de politie.

Centrul expozitional dispune de 2000 de locuri de parcare disponibile, dintre care unele special create si rezervate pentru persoanele cu dizabilitati, accesul acestora fiind gratuit. De asemenea, persoanele cu dizabilitati beneficiaza de intrare gratuita la targurile si expozitiile organizate de Romexpo.