Cele mai moderne Pavilioane B1 si B2 creeaza conditii optime pentru desfasurarea unor expozitii, in cadrul carora se stabilesc contacte de afaceri intre expozanti si publicul specialist, oferind in acelasi timp posibilitatea extinderii suprafetelor solicitate de firmele expozante.

Asadar, continuam si in 2019 cu noutatile: Romexpo aduce in atentia atat specialistilor din acest domeniu, cat si a publicului larg prima editie a expozitiei SOMN EXPO – expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit si odihnitor.

SOMN EXPO, singura expozitie de acest gen din Romania si din tarile limitrofe, abordeaza un subiect de actualitate si de interes pentru publicul sau tinta: multiplele efecte pozitive dar si negative pe care le are somnul de buna sau de slaba calitate  asupra sanatatii oamenilor.

Expozitia va demonstra oamenilor de afaceri si persoanelor fizice faptul ca exista alternative viabile pentru rezolvarea unei probleme importante din viata lor, si anume, cum sa se bucure de un somn de calitate si cu o durata corelata corespunzator cu varsta si tipul de activitate prestat.

Totodata, se adreseaza unei piete piete specifice caracterizata prin complexitate si personalizare, respectiv, reprezentata de o gama variata de produse, din categorii diverse insa destinate tuturor categoriilor sociale.

SOMN EXPO  va avea loc in perioada 11.04 – 13.04.2019, in cadrul pavilionul B1.

SOMN EXPO 2019 se va desfasura concomitent cu ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie si DENTA I – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.

Accesul este gratuit